İADE VE DEĞİŞİM KOŞULLARI

Teslimat

https://www.insulavivere.com’ da vermiş olduğunuz siparişleriniz kayıtlı teslimat adresinize sipariş onayından sonra 1-3 iş günü içerisinde size gönderilmek üzere seçtiğiniz kargo firmasına teslim edilecektir.

Herhangi bir karışıklık olmaması için teslimat adresinizi kontrol etmeyi unutmayınız.

Bir ürünün iade olarak kabul edilmesi için ne gerekiyor ?

İade etmek istediğiniz ürünün kullanılmamış olması ve üründe herhangi bir deforme olmaması gerekmektedir. İade edildikten sonra tekrar satışa çıkamayacak seviyede deforme olmuş ürünlerde ücret iadesi sağlanmamaktadır.

ONLINE OLARAK ALINAN ÜRÜNLER NASIL İADE EDİLİR?

https://www.insulavivere.com`dan satın almış olduğunuz kullanılmamış ve tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmemiş ürünlerin iadesini yapmak için ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 14 iş gününüz vardır.Bu süre tüketici haklarına ilişkin bir süre olup yasal dayanağı vardır. Iadesini gerçeklestireceğiniz ürünün kargo ile göndereceğiniz iade ürünlerinin taşıma hizmet bedeli müşteri tarafından ödenmesi gerekmektedir.

ONLINE OLARAK ALINAN ÜRÜNLERDE DEĞİŞİM SAĞLANABİLİR Mİ?

www.insulavivere.com üzerinden almış olduğunuz ürünlerde değişim yapılmaktadır.

Değişim için;

Yapmak istediğiniz değişimi açıklayıcı bir şekilde info@insula-vivere.com mail adresine yazarak, onaylanması durumunda ürünü MNG Kargo yoluyla teslim edebilirsiniz. Değişimini gerceklestireceğiniz ürünün kargo ile göndereceğiniz ürünlerin taşıma hizmet bedeli müşteri tarafından ödenmesi gerekmektedir.